te iubesc iubito: „Toată iubirea se naște din dragoste”.

sâmbătă, 13 februarie 2021

„Toată iubirea se naște din dragoste”.

 „Toată iubirea se naște din dragoste”. ❤️




Eu cred în dragoste. Cred într-o familie fără certuri, amante, scandaluri și secrete. Cred în pace acasă. Cred în relații intime în care oamenii se iubesc ca și când nu s-ar răni.

Această entitate se numește femeie, mamă, soră, iubită, soție.

Spălați vasele, spălați-vă hainele, puneți-vă hainele, spălați podelele, pregătiți mâncarea, curățați, călcați.
Înfrumusețează-te, crește-ți copiii, scoate gunoiul, pregătește-ți patul, hrănește copiii, fii frumos, fii atent, nu te plânge.
Vino acasă devreme, ia-ți ceva timp pentru tine, aplică, machiază-te, gândește-te, ai grijă de tine, fii drăguț cu oamenii, mergi la magazin alimentar, ghici ce vor să mănânce membrii familiei tale. Ajutați-i cu reclamațiile lor cu privire la sarea de masă. Nu ucizi pe nimeni. Îmi pare rău, lasă-o așa. Luați restul de mâncare de la masă și vedeți o altă ceașcă care apare în chiuvetă.

Tot ce trebuie să faci este să ai o femeie în gospodăria ta care să facă cel puțin jumătate din muncă. Dă-i o floare, scoate-l de pe pat când vine acasă, ia-l în brațe, respectă-l și ține-l pe vârful acestei lumi pentru că fiecare moment al vieții sale este un sacrificiu în cinstea ta. .Eu cred în dragoste. Cred într-o familie fără certuri, amante, scandaluri și secrete. Cred în pace acasă. Cred în relații intime în care oamenii se iubesc ca și când nu s-ar răni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu