te iubesc iubito: Este mai bine să te căsătorești cu bărbatul pe care îl iubești prea târziu decât prea devreme pentru a fi nepotrivit.

sâmbătă, 13 februarie 2021

Este mai bine să te căsătorești cu bărbatul pe care îl iubești prea târziu decât prea devreme pentru a fi nepotrivit.

 Este mai bine să te căsătorești cu bărbatul pe care îl iubești prea târziu decât prea devreme pentru a fi nepotrivit.



Când ajung la o anumită vârstă, multe femei simt presiunea socială pe umerii lor. - E timpul să te căsătorești, nu înțelegi?

Nu trebuie să te căsătorești între 20-25 ani. Nu trebuie să-ți găsești dragostea vieții în școală. Nu trebuie să vă dovediți potrivit pentru viața personală.

Așteptarea este o alegere bună.

Dacă știi că nu ai întâlnit persoana potrivită și nu vrei să fii într-o relație, nu te grăbi să iei decizii serioase.

Doar pentru că ai avut o relație toxică în trecut nu înseamnă că trebuie să fii singur. Mai degrabă, lăudați-vă curajul de a continua căutarea unei iubiri mai mari.

Nu este rușine să fii singur la vârsta de 20 sau 30 de ani. Puteți folosi acest timp pentru a explora și dezvolta diferite aspecte. Folosiți bine acest timp concentrându-vă asupra carierei.

Chiar dacă majoritatea partenerilor tăi sunt căsătoriți și au devenit părinți, nu ar trebui să o vezi ca pe un eșec. Mai bine un cal sărac decât deloc. Foarte puțini oameni au norocul de a-și întâlni partenerul la o vârstă fragedă.

Mai bine un cal sărac decât deloc. Ai răbdare, nu te grăbi cu lucrurile.

Nu există un termen limită pentru întemeierea unei familii.

Chiar dacă este dificil, nu te lăsa influențat de insistența celor dragi care sugerează căsătoria cât mai curând posibil. Nu trebuie să te căsătorești doar pentru că ai atins o anumită vârstă. Căsătoria ar trebui să se bazeze pe o iubire puternică. Iar soțul tău va veni să îți umple viața de frumusețe și dragoste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu