te iubesc iubito: Este mai bine să fii în brațele celui care te iubește decât la picioarele celui pe care îl iubești. Sa nu uiti asta ...

sâmbătă, 13 februarie 2021

Este mai bine să fii în brațele celui care te iubește decât la picioarele celui pe care îl iubești. Sa nu uiti asta ...

 Este mai bine să fii în brațele celui care te iubește decât la picioarele celui pe care îl iubești. Sa nu uiti asta ...



Există relații în care totul arată frumos și minunat. Vedem tineri pe stradă ținându-se de mână și sărutându-se cu pasiune. Tinerii zâmbesc și se îmbrățișează. Tânărul a jurat iubire eternă.

Dar există vreo dragoste reală între ei? Câți dintre ei care spun că se iubesc sunt sinceri? Cât câștigă o persoană din interes general sau îndemânare? Este la modă să te exprimi prin cuvinte minunate, cu greutate, cuvinte care pot cuceri absolut omul. Dar ce se ascunde în spatele textului inteligent scris?

Există multe cupluri cărora le lipsește cooperarea reciprocă, doar unul dintre parteneri are dragoste adevărată și, prin urmare, este gata să onoreze, să construiască, să împartă viitorul în două părți. Al doilea este doar să simți ceva, să joci un rol sau să rămâi.

Desigur, există unele relații care încep cu dragostea reciprocă pe care cei doi o trăiesc atât de intens. De aceea este mai bine să-l iubești pe cel care te iubește decât să-i calci urmele. Pentru că altfel, nu este vorba de iubire, ci de amăgire.

Este mai probabil să te îndrăgostești de un bărbat care va face orice pentru tine și îi va aprecia gesturile și cuvintele sincere decât să faci pe plac unei persoane care nu te iubește. Este mai bine să fii fericit cu fericirea falsă, nu? Este mai bine să construiești decât să te împingi.

Este mai bine să apelezi la sufletul unui om ale cărui gânduri îl poartă, este mai bine să apelezi la un suflet mișto. Este inutil și dureros. Este cu adevărat imposibil.

Când iubești pe cineva care nu are aceleași sentimente, lasă-l să plece. Nu-l urăști, nu vrei durere și nu-i fii atent, nu te simți vinovat pentru că nu te-a iubit.

Și dacă nu ești cel care nu-l iubește, atunci urmează-l. Iubitul nu îi dă speranță omului, nu suferă. Din momentul în care relația este construită pe relații reciproce, vei fi cea mai fericită persoană.

A trăi în brațele cuiva iubit și care te iubește atât de profund este cel mai frumos sentiment, cea mai minunată experiență.

Iubește-ți viața ținând mâna cuiva care te poate iubi cu adevărat, gata să ofere acel sentiment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu