te iubesc iubito: Alege să ai încredere în Dumnezeul tău.

marți, 13 aprilie 2021

Alege să ai încredere în Dumnezeul tău.

 Alege să ai încredere în Dumnezeul tău.


"Avionul către Paris avea câteva minute pentru a decola. Ultimul pasager după care însoțitoarea de zbor a închis ușa avionului era o fetiță. S-a urcat singură în avion, cu biletul în mână, și-a căutat cu atenție scaunul și s-a așezat pe scaunul liber. „Era lângă mine. Era o fată educată, încrezătoare, inteligentă. Ea s-a uitat la mine, mi-a zâmbit, apoi a scos o carte și a început să coloreze. În ciuda vârstei tinere, cel mult 8 ani, nu a avut niciun gest. "" Zborul nu a fost deloc plăcut. A fost o furtună și multă turbulență. La un moment dat, o zguduitură puternică i-a făcut pe toți foarte agitați și nervoși. Fata de lângă mine a păstrat-o. „Calm și seninătate în tot acest timp ...

"Cum a făcut-o și de unde s-a calmat atât de mult?" M-am gândit, uitându-mă la fața ei limpede, așa cum o întreba o femeie mai zgomotoasă.

- Fată, nu ți-e frică?

„Nu, doamnă ...” a răspuns fetița și uitându-se la cartea ei a continuat:

- Tatăl meu este pilotul ...

În timpul călătoriei noastre, a vieții pe Pământ, vom întâlni evenimente care ne vor zgudui ca într-o turbulență. Vor fi momente în care nu vom mai simți pământul sub picioarele noastre și picioarele noastre nu vor păși pe un teren sigur. Nu va trebui să ne aplecăm ... vom fi nesiguri. În vremuri ca acestea, trebuie să ne amintim că Dumnezeu este pilotul vieții noastre ... "

__________________

#Alege să ai încredere în Dumnezeul tău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu