te iubesc iubito: „IUBEȘTE CE AI, ÎNAINTE DE VIAȚA TE ÎNVĂȚĂ SĂ IUBESC CE AȚI PIERDUT”

sâmbătă, 13 februarie 2021

„IUBEȘTE CE AI, ÎNAINTE DE VIAȚA TE ÎNVĂȚĂ SĂ IUBESC CE AȚI PIERDUT”

„IUBEȘTE CE AI, ÎNAINTE DE VIAȚA TE ÎNVĂȚĂ SĂ IUBESC CE AȚI PIERDUT”💔


L-ai întâlnit întâmplător. Zâmbește-i și el îți va răspunde. Pe atunci, erați doi străini care nu știau ce înseamnă viața pentru ei. Dar din primul moment ai simțit că vrei să fii cu el, că vrei să simți căldura brațelor lui, că vrei să-ți acoperi buzele cu tine. Ai venit după câteva contracarări și asta te-a făcut din nou fericit, dar au apărut niște îndoieli. Știi că vin pentru că ți-e frică să nu suferi din nou.

Dacă te îndoiești că le pasă de tine, te poți convinge cu ușurință.

Un om cu foc în ochi, ori de câte ori te vede, vrea doar să te vadă și să te facă fericit. Ochii lui nu sunt pentru nimeni altcineva, pentru că retina lui este pentru tine.

Dacă aveți probleme cu el, știți că este gata să facă orice pentru a scăpa de fricile, durerea sau anxietățile voastre. De ce? Pentru că nu suportă să te vadă trist.

Dacă te îmbrățișează de parcă nu te-a văzut de zile întregi, știi că îl iubești și te dorește foarte mult, deși ai fost mereu împreună. Îmbrățișările sunt adesea cele care alungă tot răul din lume. Nu uita!

Dacă te sărută ca primul tău sărut, înseamnă că flacăra dintre tine este vie, arzând la fel ca atunci când ai aprins-o. Și dacă un sărut încă strică toate gândurile, ai omul potrivit. Și cel mai bun pentru tine.

Și dacă încă face acel lucru mic, dar drăguț, înseamnă că este cât se poate de interesat de tine. Interesul bărbatului față de femeia de lângă el este poate cel mai evident exemplu al sentimentelor sale.

Deci, nu vă fie frică. Fii bucuros să te întâlnești, să te întâlnești și să începi să scrii propria ta poveste. Și vă rog să-i dați ce are de oferit fără rezervare!

Intr-o zi un băiat i-a dat iubitei sale o păpușă.
A luat supărată păpușa și a aruncat-o în stradă. Când prietenul ei a văzut acest lucru, el a întrebat-o:
-De ce ai aruncat păpușa?
Ea a răspuns:
-Pentru că nu-mi place cadoul!
Apoi s-a dus să ridice păpușa de pe stradă, când dintr-o dată ... o mașină l-a lovit și l-a ucis.
În ziua înmormântării, fata, plângând, a luat păpușa, a îmbrățișat-o și a scuturat-o puternic și păpușa a spus: „VREI SA MĂ CĂSĂREȘTI CU MINE”?
Apoi fata a lovit păpușa și două verighete și i-a căzut o notă din buzunar:

„IUBEȘTE CE AI, ÎNAINTE DE VIAȚA TE ÎNVĂȚĂ SĂ IUBESC CE AȚI PIERDUT”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu