te iubesc iubito: Este trist, dar este adevărat - femeile cu inimă bună nu sunt foarte populare

sâmbătă, 13 februarie 2021

Este trist, dar este adevărat - femeile cu inimă bună nu sunt foarte populare

Este trist, dar este adevărat - femeile cu inimă bună nu sunt foarte populare



Dacă o femeie are o inimă bună, asta nu înseamnă că este proastă sau naivă. Ea vede aceleași lucruri ca și ceilalți.

Acest lucru poate diferenția onestul de fals. El știe cui îi pasă cu adevărat și cui imită această atitudine. Înțelege totul, dar nu se schimbă și nu se lasă influențată de ceilalți.

O femeie bună, la inimă, găsește cu ușurință dragostea, deoarece caută relații reale și de durată. Are tendința de a-și găsi un partener care să devină cel mai bun prieten al ei.

Caută pe cineva care să o accepte așa cum este și să îi permită să-și arate iubirea așa cum își dorește.

Această femeie nu tratează relația ca pe un joc și nu manipulează. O femeie cu inima bună nu are un caracter slab, știe să ierte. Crede că toată lumea merită a doua șansă.

Ea vede ceea ce este mai bun în oameni și crede că toată lumea poate face greșeli. Cu toții facem lucruri pentru care ne pare rău, dar învățăm de la ele.

Oricine poate începe din nou de la zero. O femeie bună la inimă nu este ghidată de reguli, ci de un sentiment umanitar. Nu are nevoie de cineva care să-i spună cum să fie, pentru că se iubește așa cum este.

Ea își tratează bunătatea ca pe o binecuvântare. Știe că bunătatea ei nu va fi întotdeauna în favoarea ei, dar este sigură că până la urmă această calitate o va duce acolo unde este. O femeie cu inima bună nu va fi afectată de opiniile altora.

Știe că va fi adesea înțeles greșit sau criticat, dar va fi întotdeauna cu un pas înaintea tuturor. Va fi întotdeauna legat de ceva spiritual și profund. Va avea încredere în Univers și va vedea ceva frumos în fiecare situație.

El vede frumusețea durerii și va găsi o cale de a fi bine chiar dacă îi va fi dificil. Va alege bunătatea chiar dacă se confruntă cu o atitudine ostilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu